Commerciële vacatures

Heb jij overtuigingskracht, enthousiasme, lef en uithoudingsvermogen? Dan past een commerciële baan goed bij jou. Jij zorgt ervoor dat klanten enthousiast worden over een product of dienst, dat ze het product of dienst ook gaan afnemen én dat ze een tevreden klant blijven. Er is geen bedrijf dat zonder commerciële medewerkers kan, dus je kunt aan de slag in diverse sectoren.

Hieronder vind je verschillende commerciële vacatures waarbij je direct kunt instappen. Regelmatig staan er nieuwe functies online, want veel bedrijven uit Friesland, Groningen en Drenthe kloppen bij ons aan omdat ze op zoek zijn naar bijvoorbeeld een commercieel medewerker of klantenservicemedewerker. Bij MF heb je dus goede kansen op een nieuwe of andere baan. Wil je weten of een baan in de commercie bij jou past? Doe de test!


Resultaten 1 tot 4 van 12

Commerciële banen waar je blij van wordt

Als commercieel medewerker of administratief medewerker ben je onmisbaar in het bedrijf. Jij stimuleert de verkoop van de producten en diensten. Als je slaagt, geeft dat veel voldoening. Ook is het een baan waarin je kunt groeien en vaak zijn er aantrekkelijke bonusregelingen. Dat is ook niet verkeerd! Kortom, als je werkt in een commerciële functie heb je een uitdagende baan en draag je actief bij aan het succes van de organisatie. Lijkt het je leuk om in de commercie te werken, bekijk dan het actuele aanbod op deze pagina of schrijf je bij ons in.

Commerciële vacatures Groningen, Friesland en Drenthe

MF Uitzendbureau heeft al ruim 40 jaar ervaring in de noordelijke provincies en dankzij onze 7 vestigingen kunnen we regionaal werken. Ben jij dus op zoek naar commerciële vacatures in Friesland, Groningen en Drenthe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kennen de bedrijven en kunnen garanderen dat jij op een prettige en betrouwbare plek komt te werken. Bij alle commerciële vacatures staat de standplaats, zodat jij eenvoudig een baan in de buurt vindt.

Tijdelijke en vaste commerciële banen

Bij MF vind je een divers aanbod aan commerciële vacatures in diverse sectoren – want elk bedrijf heeft een commercieel medewerker nodig! Het gaat soms om vaste banen en soms om functies voor onbepaalde tijd. De banen voor onbepaalde tijd hebben wel vaak uitzicht op een vast dienstverband. Als zowel jij als de opdrachtgever tevreden zijn, krijg je dus een vast contract!

Voor werkgevers die een commercieel medewerker zoeken

Is jouw organisatie op zoek naar een tijdelijke of vaste commercieel medewerker, verkoopmedewerker, commercieel administratief medewerker of medewerker binnendienst? MF Uitzendbureau helpt je graag om enthousiast personeel te vinden. Lees hier meer over onze diensten, zoals werving en selectie.

Veelgestelde vragen over commerciële vacatures

Wat is een commerciële vacature?

Commerciële vacatures zijn banen als commercieel medewerker, verkoopmedewerker, medewerker klantenservice of administratief medewerker. Je verkoopt de dienst of het product van het bedrijf waar je werkt en helpt de klanten. Je hebt veel persoonlijk contact met de klant en je bent dus ook het visitekaartje van de organisatie.

Wat voor soort commerciële vacatures hebben jullie?

Het aanbod is divers. Je vindt bijvoorbeeld vacatures voor commercieel medewerker, commercieel medewerker binnendienst, inkoopmedewerker of accountmanager. Kijk voor ons actuele aanbod op deze pagina.

Wat is het gevraagde opleidingsniveau voor commerciële vacatures?

Dat verschilt per functie. Regelmatig vraagt de opdrachtgever een mbo- of hbo-diploma, maar er zijn ook banen waarvoor een middelbareschooldiploma voldoende is. De meeste functies bieden ook interessante ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat is de standplaats van de commerciële vacatures?

MF Uitzendbureau is actief in Noord-Nederland en daarom gaat het om commerciële vacatures Groningen, Drenthe en Friesland. Je kunt filteren op regio of op een specifieke standplaats.

Ik zie een leuke functie. Hoe solliciteer ik?

Klik op de knop ‘Solliciteren’ en vul je motivatie en gegevens in. Vergeet niet je cv bij te voegen. Als je geen actueel cv hebt, kun je die eenvoudig maken met onze handige cv-generator. Daarna klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’ en je hoort zo snel mogelijk van ons. 

Ik zie geen baan in de commercie die bij mij past. Wat kan ik doen?

Je hebt verschillende opties. Je kunt je aanmelden voor de MF Banenmelder, zodat je nieuwe commerciële vacatures in je inbox ontvangt. Ook kun jij je bij ons inschrijven of langskomen op een van onze MF-vestigingen. Wij zijn ervan overtuigd dat we een uitdagende baan als commercieel medewerker, verkoopmedewerker of medewerker front office voor je vinden.