Productie vacatures

Een baan in de productie is een baan met betekenis. Als productiemedewerker of operator draag je altijd iets bij aan een groter geheel. Zonder de inspanning van productiemedewerkers kunnen een heleboel producten niet meer worden gemaakt.

Denk bijvoorbeeld aan producten als spuitbussen, karton, medicijnen, food, glasvezel, pakketjes en nog veel meer. Mede dankzij jouw inzet kunnen we lekkere koekjes eten, tv kijken via glasvezel, pakketjes ontvangen en onszelf opfrissen met deodorant.

Kortom, als je werkt in de productie ben je de motor van de economie, heel veel nuttiger werk kun je eigenlijk niet doen.

Een baan in de productie: past dat bij mij?

Wil je weten of een functie als productiemedewerker, operator of productieassistent bij jou past? Doe de test! Is er een match? Bekijk dan onze openstaande productie vacatures.

Vind je baan in de productie

Hieronder vind je de openstaande productie vacatures waarbij je direct kunt instappen. Daarnaast kennen we een groot aantal bedrijven en organisaties in de regio's Friesland, Groningen en Drenthe die regelmatig bij ons aankloppen omdat ze op zoek zijn naar productiemedewerkers. Bij MF sta je dus pole position en heb je maximale kansen op een nieuwe of andere baan in de productie.


Resultaten 1 tot 4 van 29

Veelgestelde vragen over banen in de productie

Wat voor soort banen in de productie hebben jullie?

Bij ons vind je vacatures voor productiemedewerkers, operators, productieassistenten en meer. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als inpakker, staat aan de lopende band of bedient de machines zodat het productieproces soepel verloopt.

Wat is de standplaats van de productie vacatures?

Het gaat om banen in de productie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Bij elke vacature staat duidelijk de standplaats vermeld.

Gaat het om fulltime- of parttimebanen in de productie?

Bij MF vind je vooral veel fulltime productie vacatures voor 36 tot 40 uur in de week. Maar daarnaast hebben we ook functies voor minder uren in de week. Ben je op zoek naar parttime productiewerk maar staat er niets voor je tussen? Schrijf je dan bij ons in, dan laten we het weten wanneer er een interessante baan voor je is.

Voor welke opleidingsniveaus zijn de productie vacatures?

Dat verschilt per functie. Er zijn banen in de productie waarvoor je een mbo- of vmbo-opleiding nodig hebt. Maar voor veel functies heb je geen diploma nodig en geen ervaring als productiemedewerker. Sommige werkgevers bieden ook opleidingen of cursussen aan. Zo kun jij werken en leren combineren en krijg je de kans om door te groeien.

Hoe solliciteer ik naar een baan in de productie?

Wij maken solliciteren zo eenvoudig mogelijk. Je hoeft alleen maar op de knop ‘Solliciteren’ te klikken en je motivatie en gegevens in te vullen. Voeg ook je cv bij. Daarna klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’, dan nemen wij contact met je op.

Wat moet ik doen als ik geen passende productie vacature zie?

Zie je op dit moment geen geschikte functie, maar wil jij wel graag een baan in de productie? Meld je dan aan voor de MF Banenmelder. Ook kun jij je via dit online formulier bij ons inschrijven of langskomen op een van onze MF-vestigingen. Dan bespreken we jouw wensen en gaan wij aan de slag om een leuke baan in de productie voor je te vinden.