Wij vinden de juiste kandidaat

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Laat de bemiddeling aan MF Uitzendbureau over. Wij vinden de juiste medewerker(s) voor jou. Medewerkers die voldoen aan de kwalificaties, die passen in het functieprofiel én bij jouw organisatie.

MF beschikt over een actueel bestand aan gemotiveerde medewerkers, die inzetbaar zijn in diverse sectoren en functies. Of het nu gaat om een snelle opvang van (seizoens)pieken of tijdelijke vervanging door ziekte, een vaste functie of een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten; wij zorgen ervoor dat je de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek binnen jouw organisatie krijgt.

Wij kunnen jouw organisatie ondersteunen met de volgende diensten:


Uitzenden

Wil je jouw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of ben je op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF Uitzendbureau. Wij zorgen voor een gedegen werving en selectie en de complete loonadministratie.

Lees meer over uitzenden


Werving & Selectie

Heb je behoefte aan zekerheid en wil je een vaste invulling van de functie? Schakel ook dan MF in. Wij nemen het hele traject met betrekking tot de werving en selectie van je over. Je hoeft in dat geval zelf geen tijd en energie te steken in kostbare wervingsprocedures.

Lees meer over werving & selectie


Detacheren

Wil je de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft. En wil je deze medewerker meer continuïteit bieden, maar wil je niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren via MF Uitzendbureau de uitkomst.

Lees meer over detacheren


Poolmanagement

Wil je de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Wil je snel kunnen op- en afschalen om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op veranderingen in de markt(vraag)? Laat dan het poolmanagement aan MF Uitzendbureau over.

Lees meer over poolmanagement