Uitzenden

Wil je jouw personeelsbestand zo flexibel mogelijk houden? Of ben je op zoek naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties? Kies dan voor uitzenden via MF Uitzendbureau.

Uitgebreide werving en selectie

Om op zoek te gaan naar de meest geschikte kandidaat, brengen we allereerst jouw wensen en eisen in kaart. Hierbij hanteren wij een zorgvuldige werving en selectie procedure. Daarbij kijken we naar meer criteria dan alleen de geformuleerde functie-eisen. Een medewerker functioneert immers altijd binnen een bepaalde bedrijfscultuur, een uniek team collega's en in een specifieke werkomgeving. De match moet ook op al deze vlakken gemaakt kunnen worden. Om de beste kandidaten te vinden en beter inzicht te krijgen in het werkverleden van kandidaten, winnen we standaard ook referenties in.

Alle zorg uit handen

Wij zorgen niet alleen voor een gedegen werving en selectie, maar nemen wij je ook alle zorg uit handen; complete loonadministratie, aanmelding bij alle instanties en verzorging van de afdrachten. De uitzendkracht gaat bij jouw organisatie aan het werk en staat bij MF Uitzendbureau op de loonlijst. Na 1.600 gewerkte uren kan de uitzendkracht kosteloos worden overgenomen. Wil je dat eerder, dan spreken we een werving & selectietarief met je af.


Meer weten over uitzenden?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt of laat je terugbellen door één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.