Detacheren

Wil je de zekerheid dat een uitzendkracht gedurende een vastgestelde periode beschikbaar blijft en wil je deze medewerker meer continuïteit bieden? Maar wil je niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan biedt detacheren voor jouw organisatie een uitkomst.

Zekerheid

Wij stellen voor de betreffende uitzendkracht een detacheringscontract op, in de vorm van een uitzendovereenkomst zonder uitzendbeding, voor een van tevoren vastgestelde periode, waarin we afspreken dat de uitzendkracht voor een bepaalde tijd in dienst blijft zonder dat de overeenkomst op korte termijn kan worden opgezegd. Voor dezelfde periode sluit MF Uitzendbureau een opdrachtovereenkomst met jou af.

Geen werkgeversrisico's

Bij detacheren hou je de ervaring in huis, maar heb je geen omkijken naar arbeidsovereenkomsten en mogelijke werkgeversrisico's bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Deze nemen wij voor onze rekening.


Meer weten over detacheren?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt of laat je terugbellen door één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.