Poolmanagement

Wil je de beschikking hebben over een pool met ingewerkte en ervaren uitzendkrachten? Wil je snel kunnen op- en afschalen om zo goed te kunnen inspelen op veranderingen in de markt(vraag)? Laat dan het poolmanagement aan MF Uitzendbureau over.

Snelle invulling aanvragen

MF Uitzendbureau heeft ruime ervaring in het opbouwen en onderhouden van een uitzendkrachtenpool met gekwalificeerde kandidaten voor een specifieke opdrachtgever. Dankzij efficiënt poolbeheer weten wij bij verschillende opdrachtgevers -met veel spoedaanvragen- een vullingspercentage van bijna 100% te realiseren.

Online planningstool

Voor het beheer van de uitzendkrachtenpool maken we gebruik van een online planningstool, die we klantspecifiek inrichten. Bij aanvragen geeft deze tool ons snel een overzichtelijk beeld welke kandidaten geschikt en beschikbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om uw aanvragen en continue diensten op zeer korte termijn in te vullen.


Meer weten over poolmanagement?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt of laat je terugbellen door één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.