Inhouse services

Wil je profiteren van een optimale dienstverlening bij grote aantallen flexkrachten? Dan bieden wij de Inhouse Services van MF Uitzendbureau. Bij Inhouse Services werken één of meerdere inhouse intercedenten vanuit een kantoor op jouw locatie.

Exclusief werkzaam

De inhouse intercedenten zijn exclusief werkzaam voor jouw organisatie. Vanuit de inhouse locatie regelen zij het gehele inhuurproces van flexibele arbeid: werving, selectie, introductie, planning, communicatie en administratie. Daarnaast fungeren zij als eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen binnen uw organisatie, waaronder uitzendkrachten, afdelingsverantwoordelijken en andere belangrijke stakeholders.

Voordelen

Onze ervaring is dat Inhouse Services een positief effect heeft op de betrokkenheid, effectiviteit, flexibiliteit en kwaliteit van de samenwerking. Andere voordelen zijn de korte communicatielijnen, laagdrempeligheid, maximale begeleiding en snellere informatieoverdracht.


Meer weten over inhouse services?

Neem dan gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt of laat je terugbellen door één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.