Leren en werken

met een bbl-opleiding


Stroomt er productie, logistiek of industrie door jouw aderen en ben je op zoek naar een bbl-opleiding in een van deze sectoren 
in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe? Hieronder vind je onze bbl-opleidingsmogelijkheden. Bekijk snel of jouw bbl-opleiding er ook tussen zit. Zit die er nu niet voor je bij? Vraag dan meer informatie aan en geef aan wat je zoekt. We helpen je graag om een erkend diploma te behalen. Zit jouw studiekeuze of opleiding er niet bij, vraag naar de mogelijkheden. 

↓ Start een bbl-opleiding via MF Uitzendbureau


Bekijk onze leren en werken opties

Veelgestelde vragen over bbl-opleidingen

Wat is een bbl-opleiding?

Bbl staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Als je een bbl-opleiding volgt dan werk je bij een erkend leerbedrijf en verdien je alvast loon. Af en toe ga je naar school om je kennis bij te spijkeren. Ook een ideale manier om je om of bij- te scholen. 

Wat zijn de kosten van mijn opleiding?

MF Uitzendbureau betaalt de opleiding en bijbehorende kosten (o.a. schoolboeken).

Welke bbl-opleidingen biedt MF Uitzendbureau aan?

MF Uitzendbureau werkt samen met mbo scholen in Groningen, Friesland en Drenthe en biedt verschillende bbl-opleidingen aan, namelijk: opleidingen in de productie, in de logistiek en in de industrie. 

Op welke locaties biedt MF Uitzendbureau bbl-opleidingen?

MF Uitzendbureau biedt bbl-opleidingen aan in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Vragen?

Wil je liever persoonlijk contact en direct iemand spreken over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs.