Allround intercedent MF Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2639 en € 4059
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als allround intercedent bij MF Groningen ben je een expert in recruitment. Jij bent pas tevreden bij een perfecte match en weet precies welke werving methodes je moet inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Het ervaren en enthousiaste team ontvangt je met open armen en zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt. Daarnaast krijg je natuurlijk ook een goed salaris, een persoonlijk keuzebudget en een ontzettend gezellige personeelsvereniging.

Als allround intercedent bij MF Groningen ligt jouw focus op recruitment. Jij begrijpt precies wat de opdrachtgever nodig heeft en zet de beschikbare tools en kanalen direct in om de perfecte kandidaat voor de functie te vinden. Je weet de wensen van de klant te vertalen naar een pakkende vacaturetekst, voert de intakegesprekken met de kandidaten en stelt ze vervolgens voor aan de opdrachtgever. Met jouw proactieve en enthousiaste persoonlijkheid kan dit maar één resultaat opleveren: de perfecte match!

Deze perfecte match moet natuurlijk goed onderhouden worden, dus je houdt de administratie goed op orde en begeleidt de kandidaten middels functioneringsgesprekken. Tot slot heb je regelmatig contact met de opdrachtgever over de dienstverlening en ondersteun je hierin je collega's bij het behouden van sterke klantrelaties.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij één van de grootste regionale uitzendbureaus van Noord-Nederland, op de vestiging in Groningen. In ons pand in de Oosterstraat zit je lekker centraal in de binnenstad, deel je de ruimte met je collega's van MF Horeca en sluit je proostend de werkweek af in jullie eigen inpandige kroeg.

Bij MF geloven we in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij ons krijg je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijk. Eigen initiatief, pro-activiteit en de drive om jezelf verder te ontwikkelen zijn voor ons belangrijke onderwerpen. Ondanks dat we een groot regionaal uitzendbureau zijn, is onze cultuur te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij de platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je goed kunt samenwerken met collega’s, met veel plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Naast gezellige collega’s en een energieke werkomgeving bieden we een baan met veel vrijheid! Je hebt bij ons de ruimte om je nog verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie. Eigen initiatief en creatieve innovatieve ideeën worden door ons gewaardeerd. 
Verder bieden wij: 

 • Salarisindicatie tussen € 2.639,- tot € 4.059,- op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week; 
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd; 
 • Een coöperatieve prestatiebonus; 
 • 26 vakantiedagen; 
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren); 
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage; 
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera). 

Functie eisen

Als enthousiaste allround intercedent ben jij natuurlijk creatief, resultaatgericht, overtuigend, stressbestendig en heb je een goede dosis doorzettingsvermogen. Je bent een stevige gesprekspartner en behoudt in de hectiek en dynamiek van de uitzendbranche goed het overzicht. Verder: 

 • Heb jij hbo werk- en denkniveau 
 • Heb je ervaring in een soortgelijke functie 
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B

Heb jij de ondernemende houding waarmee je bij MF Uitzendbureau ver gaat komen? Laat het ons zien en solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Annet Fruitema (Corporate Recruiter) op 06 10 05 03 74.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via