Allround monteur WTB omgeving Winschoten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Winschoten

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur met een brede kennis van werktuigbouwkundige installaties en zoek je een uitdagende baan bij een groeiend elektrotechnisch bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou! Als Allround WTB monteur krijg je de kans om je expertise in te zetten voor uitdagende projecten in de utiliteit en industrie. Lees verder en ontdek wat deze functie inhoudt en wat wij jou te bieden hebben.

Als Allround WTB monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van werktuigbouwkundige installaties in utiliteitsgebouwen en industrie. Jouw werkzaamheden omvatten onder andere het uitvoeren van preventief onderhoud, het oplossen van storingen en het adviseren van klanten over de werking en het onderhoud van de installaties. Ook het uitvoeren van inbedrijfstellingen en testen van de installaties behoort tot jouw takenpakket. Uiteraard werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en protocollen.  

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een elektrotechnisch bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties en systemen in utiliteitsgebouwen, industrie en infrastructuur.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie met veel afwisseling in projecten en werkzaamheden, een professionele en gezellige werksfeer, mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een goed uitgeruste werkplek met de benodigde gereedschappen en materialen.

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een MBO- of HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting, minimaal 5 jaar ervaring als Allround WTB monteur in de utiliteit en/of industrie en bij voorkeur kennis van koeltechniek en/of regeltechniek. Je bent in bezit van rijbewijs B en VCA en bereid om storingsdiensten te draaien. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om indien nodig in avonden en weekenden te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via