Werkvoorbereider/ Calculator

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

In je functie als werkvoorbereider/calculator heb je veel verschillende verantwoordelijkheden. Je gaat aanvragen van opdrachtgevers analyseren en beoordelen. Je moet hiermee nauwkeurig de wensen en eisen van de opdrachtgever in kaart weten te brengen. Nog één van je verantwoordelijkheden zijn het opvragen van offertes van de onderaannemers of leveranciers. Je zorgt voor een competitieve en betrouwbare prijsopgave, waarbij je niet alleen let op de laagste prijs, maar ook op de kwaliteit van het product en de betrouwbaarheid van de leverancier. Je combineert je nauwkeurigheid voor het kiezen van de goede materialen met het inzicht om ook de goede en betrouwbare klanten te benaderen en te kiezen. Je gaat de projectplanning opstellen en die ga je ook bewaken aan de hand van je kennis met plannen. Hierbij stel je realistische deadlines en houdt je rekening met mogelijke vertragingen. 

Communicatie is essentieel in jou rol, je onderhoudt contact met collega's, klanten, stakeholders en aannemers. Dit houdt in, het afstemmen van verwachtingen, bespreken van voortgang en eventuele knelpunten en het waarborgen van een goede samenwerking gedurende het gehele project. 

Over het bedrijf

Als vooraanstaand vastgoedonderhoudsbedrijf in Noord-Nederland, streven ze naar kwaliteit en langdurige relaties. Aantrekkelijkheid als werkgever ligt in de omvang, financiële stabiliteit en open werksfeer van en binnen de organisatie. Samen met vaste partners voeren ze divers vastgoedonderhoud uit, waarbij aandacht en innovatie centraal staan. Ze richten zich op projecten voor woningcorporaties, vastgoedeigenaren, zorginstellingen en beleggers, met een focus op duurzaamheid en het vinden van innovatieve oplossingen die zowel opdrachtgevers als huurders ten goede komen.

Wat wij bieden

 • Je komt te werken voor een mooie familiaire organisatie waarbij een open cultuur heerst;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een salaris op basis van ervaring tussen de €2500,- en €4500,- 
 • Je kunt deels je eigen werktijden bepalen hiermee draag de organisatie bij aan de balans tussen jouw werk en privé!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of MBO opleiding met vakgerichte, bouwkundige achtergrond;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en weet in te spelen op nieuwe kansen;
 • Je beschikt over goede plannings- en organisatievaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en nauwkeurig in je werk.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via