Voorbewerker/Spuiter

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2200 en € 2900
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Wolvega

Over de functie

Heb jij oog voor detail en passie voor het leveren van hoogwaardig vakmanschap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een voorbewerker/spuiter die wil werken aan carrosserieën van grote vrachtwagentrailers!

In je functie als voorbewerker spuiter bestaan je werkzaamheden uit het schoonmaken, schuren, plamuren, afplakken en spuiten van nieuwe en gebruikte carrosserieën. Je start met het voorbereiden van de carrosserieën, waarbij grondige reiniging, zorgvuldig schuren en indien nodig plamuren cruciale stappen zijn. Het nauwkeurig afplakken van de delen die niet moeten worden geverfd, is van groot belang voor een onberispelijke afwerking. Je beheerst het spuitproces om een hoogwaardige en duurzame coating aan te brengen. Het waarborgen van een strakke afwerking van de gespoten carrosserieën is jouw voornaamste doel. Zowel zelfstandig als in teamverband ben je uitstekend in staat om te werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf is dé specialist in maatwerk carrosseriebouw, waar op maat gemaakte carrosserieën tot leven komen. De klantvisie staat centraal bij de vervaardiging van trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens.

De onderneming hanteert een heldere visie gericht op duurzaamheid, innovatie, veiligheid, gebruikscomfort, ergonomie, effectiviteit en kwaliteit. Altijd wordt gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Hierdoor versterken ze hun concurrentiepositie en waarborgen ze werkgelegenheid.

Het bedrijf hecht veel waarde aan werkplezier. Er is een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor het hele bedrijf. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in aanvullende opleidingen, waardoor medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan in de dagdienst van 7:00 tot 16:00
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer met een max. van 50 kilometer per enkele reis
  • Je krijgt de mogelijkheid om bij een fantastisch leuk en groeiend bedrijf te werken en uiteindelijk op contract te komen

Functie eisen

  • Je bent gemotiveerd en wilt graag voor langere termijn aan de slag bij een leuke opdrachtgever
  • Je hebt ervaring in een rol als voorbewerker spuiter of het lijkt je leuk om dit te leren
  • Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken, maar kunt ook gemakkelijk communiceren met collega's

Ben je geïnteresseerd in deze mooie vacature als voorbewerker spuiter? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met MF Uitzendbureau in Drachten via 0512 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via