Commercieel medewerker binnendienst (3dagen in de week)

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 19
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats GRONINGEN

Over de functie

Voor een groeiend technisch productiebedrijf zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het bedrijf ontwikkelt en produceert gasgestookte c.v. installaties en warmwatertoestellen voor diverse utiliteit- en industrie projecten in binnen- en buitenland. Denk daarbij aan kantoorgebouwen, appartementencomplexen, (sport)scholen, hotels, ziekenhuizen, etc. Tevens leveren we (propaan) warmtepompen aan onze klanten in Nederland en in het buitenland.

De primaire taak van deze rol is om een correct eerste telefonisch contact te onderhouden met klanten, leveranciers en andere stakeholders, en om de salesafdeling te ondersteunen volgens het commerciële beleid. In geval van afwezigheid, zou je vervangen worden door een Technical Sales Engineer en/of Commercial Sales Engineer. Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder het beheren van de telefooncentrale door inkomende en uitgaande gesprekken correct af te handelen en door te verbinden naar de juiste persoon. 

Daarnaast bied je brede administratieve ondersteuning aan de salesafdeling en de financiële administratie, zoals het up-to-date houden van verkoopdocumentatie, het bevestigen en uitleveren van orders, en het archiveren en verwerken van documenten. 

Een belangrijk aspect van de rol is ook het afhandelen van retourgoederen (RMA), waarbij je klanten op de hoogte houdt van het traject, retourdocumenten verwerkt, en zorgt voor beoordeling en eventuele terugzending van onderdelen naar leveranciers. Daarnaast zal je algemene ondersteuning bieden, zoals het regelen van catering voor vergaderingen, het organiseren van servicedagen en het verzorgen van internationale bezoeken. Kortom, deze functie vereist een veelzijdige aanpak, waarbij je zowel administratieve taken als klantgerichte activiteiten zult uitvoeren, altijd met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Over het bedrijf

Het technisch productiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van gasgestookte c.v. installaties en warmwatertoestellen voor diverse utiliteit- en industrie projecten. Ze leveren ook warmtepompen aan klanten in Nederland. Het bedrijf zet zich in voor een duurzame en milieuvriendelijke aanpak en speelt een actieve rol in de energietransitie. Je werkt in een dynamische omgeving waar vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden

  • Een verantwoordelijke en veelzijdige baan binnen een groeiend bedrijf;
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Metaalbewerkingsbedrijf;
  • Mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen;
  • Een team van enthousiaste collega's en een prettige werksfeer;
  • Een organisatie die zich inzet voor duurzame oplossingen en de energietransitie.

Functie eisen

Als kandidaat voor deze functie wordt verwacht dat je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, inclusief commerciële kennis en administratieve vaardigheden. Belangrijke eigenschappen zijn onder meer een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een focus op kwaliteit, integriteit, daadkracht, en een teamgerichte aanpak. Je moet ook goed kunnen communiceren en sociaal vaardig zijn. Daarbij moet jij al wat ervaring hebben in de technische branche.

Ideaal gezien heb je enkele jaren relevante werkervaring, beheers je zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift, ben je bekend met het Microsoft Officepakket, en heb je ervaring met ERP-systemen, zoals Exact.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via