Marketing Medewerker (2/3 dagen per week)

 • Aantal uren per week 24 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats GRONINGEN

Over de functie

Ben jij een gepassioneerde Marketing Medewerker met een HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing en een paar jaar ervaring op zak? Dan zou jij wel eens perfect kunnen passen in het team!

Als Marketing Medewerker ben je niet zomaar een schakel in het bedrijf; je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen, ontwikkelen en uitvoeren van ons marketingbeleid. Ons doel? Niets minder dan het vergroten van onze positie, zowel op nationaal als internationaal niveau, in het tijdperk van de energietransitie.

Je werkt niet alleen, maar vormt een hecht team met collega's van verschillende afdelingen, zoals Productie, Sales, R&D, Kwaliteit, Binnendienst en Financiën. Samen zorgen jullie ervoor dat onze productieafdeling altijd goed bevoorraad is volgens de gemaakte planning (forecast).

Jouw dagelijkse takenpakket is veelzijdig en uitdagend. Van het onderhouden en ontwikkelen van onze online communicatiekanalen in diverse talen tot het opzetten en uitvoeren van een gedegen social media plan. Je schrijft boeiende teksten voor onze website, nieuwsberichten en marketingmateriaal, en zorgt voor de ontwikkeling van diverse marketingmaterialen, zoals catalogi en product brochures.

Maar daar stopt het niet. Als Marketing Medewerker ben je ook de drijvende kracht achter onze aanwezigheid op beurzen en evenementen, waar je bedrijfspresentaties verzorgt en nieuwe leads genereert. Je bewaakt nauwlettend onze huisstijl en zorgt ervoor dat onze Unique Selling Points (USP's) helder en overtuigend worden gecommuniceerd naar onze klanten.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor ons externe marketingbureau en speel je een cruciale rol in het verzamelen en doorgeven van markt- en leadinformatie aan onze verkoop buitendienst. Ook voorzie je klanten en groothandels van de juiste (technische) documentatie en ondersteun je bij diverse commerciële taken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever os een kleine, unieke organisatie die zowel nationaal als internationaal actief is. Het is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Hierbij kenmerkt de cultuur zich door een combinatie van Groningse nuchterheid en een pragmatische insteek. De goede werksfeer, de zelfstandigheid die je krijgt en de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • Een dynamische werkomgeving
 • Een verantwoordelijke en veelzijdige functie
 • Een fulltime dienstverband met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van communicatie/marketing.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als marketing medewerker, bij voorkeur in een technische productieomgeving.
 • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent gericht op kwaliteit, integer, daadkrachtig, samenwerkingsgericht, stressbestendig en flexibel.
 • Je hebt ervaring met HTML, CMS-systemen en het Microsoft Officepakket.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, en beheersing van de Engelse taal is een pré, vooral gezien onze internationale focus.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via