Procesoperator Drachten

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3500
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Drachten

Over de functie

Gedurende 6 tot 8 weken krijg jij uitstekende begeleiding om de benodigde taken onder de knie te krijgen en de functie van procesoperator eigen te maken. Je leert het bedienen van machines, het ontwikkelen van de vaardigheid om storingen te herkennen en om kleine storingen zelfstandig op te lossen. Voor grotere storingen roep je de hulp in van onze technische dienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behouden van een opgeruimde werkplek, wat bijdraagt aan een veilige omgeving voor jou en je collega's.

Je opereert in kleine teams, waardoor je snel een goede band met je collega's kunt opbouwen. Op de werkplek hangt er een fijne werksfeer. De werkomgeving is vriendelijk en gezellig, waarbij iedereen elkaar continu ondersteunt. Het is dan ook niet verrassend dat het gemiddelde dienstverband van ons personeel meer dan 15 jaar is! Je werkt volgens een rooster in een 3 ploegendienst, wat betekent dat je elk weekend vrij hebt! Wekelijks werk je in een andere dienst: de ochtendshift start om 06:00 uur en eindigt om 14:00 uur, de middagshift loopt van 14:00 uur tot 22:00 uur, en de nachtshift beslaat de periode van 22:00 uur tot 06:00 uur.

Over het bedrijf

Bij je nieuwe werkgever maak je deel uit van een vooraanstaand wereldwijd bedrijf in de rubberindustrie. Hier heb je de mogelijkheid om in alle rust je taken uit te voeren, omringd door vriendelijke collega's. De werkomgeving is gastvrij en plezierig. Veiligheid is erg belangrijk en daarom is het belangrijk dat de veiligheidsvoorschriften gevolgd worden om zo ook voor een veilige werkomgeving te zorgen.

Het bedrijf is gevestigd in het hart van Drachten, en het is uitstekend bereikbaar vanuit steden als Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de werklocatie bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar, en je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2600,- en maximaal €3000,- (conform CAO rubber & kunststof);
 • Een fulltime dienstverband in een 3-ploegendienst; 
 • Toegang tot een pensioenregeling; 
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer tot 30 kilometer. 

Functie eisen

 • Jij hebt ervaring in een vergelijkbare werkomgeving;
 • Jij wilt in 3-ploegendienst werken;
 • Jij hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via