Operator bakkerij Borgesius - 3 ploegen

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 17
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Sappemeer

Over de functie

Voor bakkerij Borgesius in Sappemeer zijn we op zoek naar een operator. Als operator ben je werkzaam bij de machines en speel je een cruciale rol in het productieproces. Je zult fulltime worden ingezet in een 3-ploegensysteem en je zult ook af en toe in de weekenden beschikbaar moeten zijn. Ook moet je rekening houden met een warme omgeving, door de ovens. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige productieproces.  Niets ontgaat jou! Gaat er iets niet volgens plan? Dan informeer je direct je teamleider. Kleine storingen verhelp je zelf, of samen met een van je collega’s. Zonder jou geen brood op de plank! 

Nog niet zoveel ervaring als operator, maar wel met affiniteit met techniek en machines? Dat is geen probleem. Bij Borgesius wordt je intern opgeleid tot operator, zodat je zelfstandig de machines kunt bedienen. 


Over het bedrijf

Borgesius houdt zich bezig met het produceren van brood en andere lekkernijen voor onder andere grote supermarkten. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het product om de klanten en consumenten altijd van een heerlijk product te kunnen voorzien. Door middel van vakmanschap en een goedlopend productieproces wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Wat wij bieden

Bij bakkerij Borgesius draait het niet alleen om heerlijk brood, maar ook om de zorg voor hun medewerkers. Je krijgt volop kansen en ruimte om je talenten te laten zien en je verder te ontwikkelen. Intern een opleiding volgen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Je salaris varieert tussen € 13,27 en € 17,00 per uur op basis van een 40-urige werkweek (fulltime), afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Bovendien ontvang je extra toeslagen van minimaal 34% voor werk in de avonduren, nachten of weekenden!

Functie eisen

  • Het uitvoeren van fysieke taken vormt geen probleem voor jou
  • Je hebt interesse in techniek
  • Hoge temperaturen deren je niet
  • Je kunt werken in een 3-ploegendienst en bent bereid om in het weekend en tijdens feestdagen te werken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via