Medewerker Finance & Insurance in de Automotive

 • Aantal uren per week 32 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder maar niet beperkt tot:

 1. Correspondentieverwerking: Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie, zowel per post als digitaal. Dit omvat het sorteren, registreren en distribueren van documenten naar de juiste afdelingen of personen binnen de organisatie.

 2. Documentbeheer: Je beheert zowel de digitale als fysieke archieven van het bedrijf. Dit omvat het nauwkeurig organiseren, labelen en bijwerken van documenten, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor de relevante medewerkers wanneer dat nodig is.

 3. Contract- en facturatieondersteuning: Je ondersteunt bij het opstellen, controleren en verwerken van contracten, facturen en andere belangrijke documenten. Dit vereist een zorgvuldige aandacht voor detail en naleving van interne procedures en richtlijnen.

 4. Administratieve ondersteuning: Je biedt administratieve ondersteuning aan verschillende afdelingen binnen de organisatie. Dit kan variëren van het bijhouden van spreadsheets en databases tot het assisteren bij het voorbereiden van rapporten en presentaties.

Over het bedrijf

Met toonaangevende dealerschappen en een uitgebreid assortiment mobiliteitsdiensten is onze opdrachtgever al sinds 1932 een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit. Met 12 vestigingen en meer dan 400 medewerkers in Groningen en Drenthe zijn we uitgegroeid tot een marktleider in de regio. We zijn gepassioneerd over ons diverse aanbod, dat perfect aansluit op de groeiende vraag naar duurzame mobiliteit. Naast een uitgebreid assortiment auto's, bieden we ook innovatieve oplossingen zoals (elektrische) fietsen, elektrische bakfietsen, deelauto's en Carver, een 100% elektrisch stadsvoertuig. Hiermee voorziet onze opdrachtgever in complete mobiliteitsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving, waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, met toegang tot trainingen en cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Functie eisen

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in administratie of een gerelateerd vakgebied.
 • Jij hebt een WFT-Basis certificaat en jij bent bereid om WFT Schade en WFT Consumptief Krediet te halen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om effectief te kunnen communiceren met collega's en externe partijen.
 • Een nauwkeurige en georganiseerde werkstijl, met oog voor detail en een focus op kwaliteit.
 • Vaardigheid in het gebruik van gangbare softwareprogramma's zoals MS Office (Word, Excel, Outlook).
 • Een teamspeler met een proactieve en flexibele instelling, die in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via