Productiemedewerker Heerenveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Als productiemedewerker in Heerenveen ben jij de cruciale schakel voor onze wasserij. We verzorgen hoofdzakelijk schone was voor de horecasector, en door de toenemende drukte draaien onze machines op volle toeren. Dagelijks verwerken we 400 karren wasgoed, variërend van lakens, handdoeken tot rolhanddoeken voor de toiletten. Jouw taken omvatten het sorteren, vullen van wasmachines en drogers, machinaal strijken en het verzendklaar maken van producten, alles volgens strikte hygiënische normen.

De werktijden zijn van 06:00 tot 16:00 uur en je werkt flexibel 2 tot 4 dagen per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een grote wasserij die voornamelijk actief is in de horecasector en bijdraagt aan een schone en smetteloze beleving. Het bedrijf is flexibel naar haar medewerkers toe, dus in overleg is er veel mogelijk. Je komt terecht in een team met collega's van verschillende leeftijden, waar de werkmentaliteit en teamgeest hoog in het vaandel staan. Met afwisselende taken en een gezellige werksfeer, ga je elke dag met plezier naar je werk.

Wat wij bieden

  • 36 uur werken in 4 dagen waardoor je 1 dag naar keuze vrij bent doordeweeks; 
  • Een start salaris conform CAO; 

Functie eisen

  • Beschikbaarheid van 4 dagen per week;
  • Beheersing van zowel de Nederlandse of Engelse taal;
  • Beschikbaarheid van 06:00 tot 16:00 uur.

Ben je enthousiast over de functie van Productiemedewerker? Aarzel niet en solliciteer direct via de groene knop. Als je nog vragen hebt die je graag wilt bespreken voordat je solliciteert, neem dan gerust contact op via 058 203 9010 en vraag naar Jim Reitsma

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via