Operator Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 2600 en € 3000
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Je wordt ingezet op de mengerij, pers- of kalanderafdeling. Als nieuwste teamlid wordt jou onder goede begeleiding de werkzaamheden geleerd. Jij weet hierdoor hoe je de machines moet bedienen. Daarnaast leer je herkennen wanneer er storingen zijn, kleine storingen los je zelf op en bij grotere storingen schakel je de technische dienst in. Ook zorg jij ervoor dat je werkplek altijd opgeruimd is, zodat jij en je collega's veilig kunnen werken. Je werkt in kleine teams, waardoor jij met je collega's een goede band opbouwt. 

Je werkt in 3-ploegendienst, hierdoor ben je elk weekend vrij! Elke week heb je een andere dienst. De ochtenddienst is van 06:00 tot 14:00, de middagdienst is van 14:00 tot 22:00 en de nachtdienst is van 22:00 tot 06:00.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Zij streven er al tientallen jaren naar om dé producent en leverancier te zijn van de meest veilige en complete transportbanden, bijbehorende diensten en service voor de mijnbouw en industriële sector. Op de werkvloer heerst er een prettige en gemoedelijke sfeer, waarbij iedereen altijd klaarstaat voor elkaar. Dit verklaart ook waarom het gemiddelde dienstverband van het personeel meer dan 15 jaar bedraagt! 

De fabriek is gevestigd in het hart van Drachten, en het is uitstekend bereikbaar vanuit Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de fabriek bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar, en je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2600,- en maximaal € 3000,- (conform CAO rubber & kunststof);
  • Een interne opleiding tot volwaardig operator;
  • Een hecht team met veel collegialiteit en waarin je nauw samenwerkt.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO-3 opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Drachten en ben je fulltime beschikbaar (in ploegendienst).

Wil je eens binnenkijken bij Dunlop Conveyor Belting om te zien of jij jezelf hier ziet werken? Dit is mogelijk! Neem contact op met Carina via 0512 542 742 voor een rondleiding. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via