Meewerkend talentcoach

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2295 en € 3323
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Heerenveen

Over de functie

De functie van Meewerkend Talentcoach bij Business Post vereist een veelzijdige aanpak. Elke dag is anders, met variërende bezettingen en post- en pakketvolumes. Daarnaast kunnen er ook nog orders gedurende de dag binnenkomen. In samenwerking met de teamleider wordt dagelijks bekeken wat er nodig is om de post op tijd bezorgd te krijgen. Dit vraagt voortdurende planning, organisatie en aanpassing, cruciaal voor het behoud van overzicht en structuur voor de medewerkers.

Bij het begin van elke ochtend begroet de Meewerkend Talentcoach de medewerkers, beantwoordt hun vragen, en zorgt ervoor dat ze met positieve energie en duidelijke instructies aan hun dag kunnen beginnen. Ze houden toezicht op veiligheid, correct gebruik van materiaal, orde, netheid en persoonlijke hygiëne. Ook controleren ze de kwaliteit van het werk en grijpen in bij afwijkingen, problemen en conflicten. Samen met de teamleider vormen ze een hecht team, verantwoordelijk voor talentontwikkeling en talentgesprekken. Door actieve betrokkenheid bij het werk signaleren ze opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen, en stimuleren deze.

Daarnaast fungeren ze als aanspreekpunt voor klanten, waarbij ze vriendelijk vragen, klachten en opdrachten afhandelen. Ze streven naar klanttevredenheid, met respect voor de werkbelasting van de medewerkers.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur, met afstemming met de teamleider. Daarnaast wordt er twee zaterdagen per maand gewerkt van 7.00 tot 13.00 uur.

Kortom, een uitdagende en verantwoordelijke rol waarin de Meewerkend Talentcoach het verschil kan maken voor de medewerkers!

Over het bedrijf

Het bedrijf is een veelzijdig talent- en werkbedrijf en een van de grootste werkgevers in Fryslân. Ze bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen door hun talenten aan te spreken en werk te bieden met toegevoegde waarde. Business Post is een bedrijfsonderdeel met vestigingen in Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, waar medewerkers dagelijks met toewijding zakelijke post en pakketten bezorgen voor diverse klanten. De afdeling blijft zich voortdurend ontwikkelen, evenals de medewerkers.

Wat wij bieden

Wat jij als meewerkend talentcoach ontvangt; 

 • Een collegiale, plezierige werkomgeving, waarin je samen met betrokken collega’s werkt aan een goed resultaat voor onze medewerkers;
 • Een salaris op basis van de CAO SGO schaal 6 (afhankelijk van opleiding en ervaring van € 2295,- tot maximaal € 3323,- per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een Individueel keuzebudget (IKB): dit is een maandelijks budget bovenop je salaris, dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra vakantie uren, extra inkomen of fiscaal aantrekkelijke aanschaffen.

Functie eisen

Als meewerkend talentcoach neem jij het volgende mee;

 • Je bent uitstekend in organiseren en plannen en hebt kennis van logistieke processen;
 • Je hebt affiniteit met het ondersteunen bij de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • Je kunt snel schakelen, goed overzicht behouden binnen een hectische werkomgeving en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je bent goed in het instrueren en coachen van medewerkers en doet dat met veel geduld;
 • Je bent klantvriendelijk, kunt je goed inleven in anderen maar je kunt ook grenzen stellen als dat nodig is;
 • Je kunt goed samenwerken en bent flexibel;
 • Je hebt een aantoonbaar MBO-3 niveau of hoger;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Interesse in de functie van Meewerkend talentcoach? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Neem contact op met Carina of Maurice door te bellen naar 0512 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via